Att utforska sin kreativa sida kan vara en berikande upplevelse. Målarkurs hos susannearvidsson.com erbjuder en möjlighet för både nybörjare och mer erfarna konstnärer att utveckla sina färdigheter och uttryck. Genom att delta kan man lära sig olika tekniker och få personlig vägledning som hjälper till att förvandla idéer till konstverk.

Målarkurs hos Susanne är utformad för att inspirera och motivera deltagarna. Varje session fokuserar på att bygga förtroende och kreativitet, vilket gör det enklare att utforska egna stilar och uttryck. Genom att delta får man också chansen att träffa likasinnade och utbyta idéer i en stödjande miljö.

Att måla är mer än bara en hobby; det kan vara en väg till avkoppling och självuttryck. Susanne Arvidsson strävar efter att skapa en inspirerande atmosfär i sina kurser, där alla kan känna sig välkomna att utforska konstnärliga gränser.

Kursöversikt

Denna kurs ger deltagarna en inblick i målningens värld genom strukturerade aktiviteter och riktat material. Nedan följer en detaljerad översikt av kursinnehåll, kursmaterial och lektionsstruktur.

Kursinnehåll

Kursen omfattar flera teman och tekniker som är avgörande för att utveckla färdigheter inom målning. Deltagarna får möjlighet att arbeta med akryl, olja och akvarell, vilket ger en bred grund.

Det finns fokus på:

  • Färgblandning
  • Komposition
  • Ljussättning

Varje tema utforskas genom praktiska övningar och projekt som uppmuntrar kreativitet och självständighet. Deltagarna får också anpassa projekt utifrån sina intressen och stilar.

Kursmaterial

Kursmaterialet är noggrant utvalt för att stödja varje deltagare i sin kreativa process. Det inkluderar:

  • Penslar och paletter
  • Kvalitetsfärger
  • Papper och dukar

Deltagarna får också tillgång till online-resurser som videolektioner och artiklar. För att underlätta lärandet används exempel från kända konstverk, vilket inspirerar till nya idéer och tekniker.

Lektionsstruktur

Varje lektion är uppbyggd för att maximera lärande och engagemang. Första delen är ofta en genomgång av teorin, följt av praktiska övningar. Det finns tillfälle för individuell feedback och diskussion.

Typisk lektionsstruktur:

  1. Introduktion (10 min)
  2. Teoretisk genomgång (20 min)
  3. Praktiskt arbete (60 min)
  4. Feedback och reflektion (20 min)

Dagarna avslutas med gemensam reflektion där deltagarna kan dela sina upplevelser och lärdomar. Detta stärker samhörigheten i gruppen och ger värdefulla insikter.

Anmälningsinformation

Information om anmälan till målarkurserna hos Susanne Arvidsson är viktig för dem som är intresserade av att delta. Här följer detaljer om priser, betalningsalternativ, kursdatum samt plats och tid för varje kurs.

Priser och betalning

Priserna för målarkurserna varierar beroende på kursens typ och längd. Generellt ligger kursavgiften mellan 1,500 kr och 3,000 kr. Det är viktigt att notera om det ingår material i avgiften eller om det tillkommer en extra kostnad för detta.

Betalning kan göras via banköverföring eller Swish. Deltagare uppmanas att betala senast en vecka före kursstart för att säkerställa sin plats. Faktura kan också begäras för dem som önskar det.

Att vara med i dessa målarkurser erbjuder inte bara kunskap, utan också en möjlighet att utöva en passion för konst i en stödjande miljö.

Kursdatum

Kursdatumen fastställs och publiceras på susannearvidsson.com. De kommande kurserna hålls regelbundet under året, med särskilda helgkurser och kvällskurser för att passa olika scheman.

Vanligtvis startar kurser varje månad, med en maxkapacitet av 12 deltagare per kurs. Att registrera sig tidigt är rekommenderat då platserna fylls snabbt.

Kalendern för kommande kurser finns på hemsidan och aktuella datum uppdateras kontinuerligt.

Plats och tid

Målarkurserna hålls i Susanne Arvidssons ateljé, belägen i en inspirerande miljö som uppmuntrar kreativitet. Ateljén är lättillgänglig med bra transportförbindelser.

Kurserna hålls vanligtvis ** på lördagar och söndagar**, mellan 10:00 och 16:00. Deltagarna rekommenderas att komma i tid för att maximera sin utbildning och hinna med en introduktion.

Det finns också möjlighet till extra övningstid efter kurserna för de som vill fördjupa sig ytterligare.