Är du trött på att grannarna kikar in genom fönstret eller vill du ha ett extra skydd som håller glassplitter på plats om olyckan skulle vara framme? Det finns flera filmsorter som smidigt appliceras på antingen utsidan eller insidan av fönstret, och trots det billiga priset får du ett imponerande resultat. Bekymmer gällande fönsterbyte är ett minne blott då https://www.foliekniven.se både har fönsterfilm och säkerhetsfilm som du kan beställa redan idag!

Elegant look i form av fönsterfilm

Tro det eller ej har fönsterfilm fler än ett syfte. Visst är det en utmärkt lösning som agerar som insynsskydd, men den ger samtidigt fönstret ett elegant intryck som ett ordinärt fönster inte annars kan bjuda på.

Fullkomligt frostad fönsterfilm fungerar väl i bland annat badrummet där du vill få in ljus i rummet medan det fortfarande inte går att se in genom fönstret. I köket eller andra delar av hemmet där du enbart kräver lite avskildhet kan fönsterfilm med snygga mönster göra under. Fåglar, blommor, stadsmotiv, abstrakta motiv och mer därtill finns att hitta som fönsterfilm.

Känn dig trygg med hjälp av säkerhetsfilm

Det är inte bara insyn som är värt att skydda sig mot, utan också potentiellt glassplitter. Det är här som säkerhetsfilm kommer in i bilden. Den här transparanta filmen ser till så att glassplitter inte flyger runt om det skulle vara så att fönstret spricker. Om du väljer en säkerhetsfilm är det viktigt att komma ihåg att denna ska monteras på insidan av fönstret, men väl på plats kan du pusta ut och veta med dig att du är säker i alla lägen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *